Tag - abonimet e telefonit të biznesit

Abonimet e telefonisë celulare të biznesit

Biznes i telefonit celular

Nëse përdorni telefonin tuaj për qëllime biznesi, zgjidhni një plan për telefoninë celulare që plotëson nevojat tuaja unike të biznesit.

 

Kush ka ofertat më të mira?

Me ndryshimin e modeleve të punës dhe kërkesat në rritje të punës, gjithnjë e më shumë njerëz vërejnë se përdorin telefonin e tyre celular për qëllime biznesi.

Ata që përdorin telefonat e tyre celular për biznesin përdorin telefonat e tyre më shpesh dhe në një mënyrë të ndryshme nga ata që përdorin telefonat e tyre ekskluzivisht për arsye sociale.

Prandaj është kaq e rëndësishme që të zgjidhni një plan për telefoninë celulare që plotëson nevojat tuaja dhe mënyrën se si e përdorni telefonin tuaj.

Cilat janë abonimet telefonike të biznesit?

Abonimet telefonike të biznesit janë të dizajnuara për njerëzit që përdorin telefonat e tyre për të bërë biznes

Kjo mund të jetë çdo gjë nga thirrjet telefonike të rregullta dhe dërgimi i mesazheve në thirrjet ndërkombëtare, e-mail në rrugë dhe përdorimi i të dhënave.

Abonimet telefonike të biznesit janë më të përshtatshme për njerëzit që përdorin telefonin e tyre plotësisht ose pjesërisht për qëllime biznesi dhe për kryerjen e aktiviteteve të punës.

Ky lloj i njerëzve zakonisht janë përdorues të rëndë të telefonit të tyre dhe kanë nevojë për një abonim telefonik për këtë.

Si funksionojnë planet telefonike për kompanitë?

Kompanitë telefonike kuptojnë mënyrën se si njerëzit përdorin celularin e tyre për qëllime biznesi dhe planifikojnë plane telefonike për këtë temë.

Me abonimet telefonike të biznesit zakonisht mund të bëni një numër të madh të thirrjeve dhe të dërgoni një numër të konsiderueshëm mesazhi, por gjithashtu përdorni të dhëna për dërgimin e e-mail dhe kërkim në internet.

Ata punojnë ashtu si të gjitha abonimet e tjera telefonike, por janë më të përshtatshme për njerëzit e biznesit.

Cilat janë llojet e abonimeve telefonike të biznesit?

 • Parapaguar. parapaguar telefonat celularë mund të ju jap lirinë, për shkak se ju nuk keni një kontratë për të ndryshuar abonimet telefonike për gaan.U dhe ndryshim, ndërsa ju parapaguajë për pagën tuaj service.U për kredi ju në telefonin tuaj, ju gebruiken.Dit kreditit zakonisht vjen me një datë të skadimit ju mund të ngarkuar, por në qoftë se ju nuk e keni përdorur para datës së skadimit të vlerës së plotë, ju duhet të mbani mend se verliezen.U për ta plotësuar ekuilibrin tuaj, sepse në qoftë se ju nuk keni kredi, ju zakonisht mund të përdorni telefonin tuaj për të bërë thirrje ose zakonisht ju gjithashtu duhet të keni një telefon ekzistues ose të blini një telefon të ri së bashku me planin tuaj parapaguar.
 • Abonim. Për një abonim, ju zakonisht nënshkruajë një kontratë për një periode.Gedurende veçantë që ju nuk mund të kaloni këtë herë në një tjetër transportues ose kontratë pa një dënim të betalen.Je faturuar mujore nga ofruesi juaj për të përdorur shërbimin tuaj telefoon.Uw mujore zakonisht kanë një vlerë të shtuar që mund t’i përdorni, të tilla si një numër i caktuar minutash thirrjesh ose një numër të caktuar mesazhi shkrimor. Shumë ofrues të ju ofrojnë një pajisje të re kur regjistroheni për një abonim. Sim Vetëm. Me thjesht abonimet Sim Vetëm ju keni një telefon dhe ju paguani vetëm abonimin. Ju mund të merrni çdo telefon të hapur dhe thjesht përdorni kartën SIM të përfshirë.

Si të krahasoni planet e telefonit të biznesit

 • Phone.
  Gjithmonë krahasoni celularin vetë.
  Celularë të ndryshëm kanë opsione dhe funksione të ndryshme, të tilla si thirrjet video, cilësinë e kamerës, madhësinë e ekranit dhe tastierën.
 • Kosto per ciklin e pagesave.
  Me abonimet, ju tarifë zakonisht mujore për shpenzimet gebracht.De ciklit të faturimit ndryshojnë shumë, në varësi të faktit nëse ju përdorni SIM celular vetëm në qoftë se ju të përfshijë koston e terugbetaalt.Het telefonit celular është gjithashtu e rëndësishme që të mbani në mend se më shumë ju paguani për ciklin e faturimit, aq më shumë vlerë ju do të merrni zakonisht.
 • Mobile Internet. Internet Mobile është diçka që shumica e biznesmenëve do të duhet plane hebben.Sommige nuk përfshijnë mbledhjen e të dhënave dhe disa plane të përmbajë ndryshme sasi databundels.Als ju jeni një person i cili është vazhdimisht në internet ose duke dërguar email, ju ndoshta duhet një telefon me një mbledhjen e të dhënave të madh, ose një pako të pakufizuar.
 • Përdorimi i të dhënave jashtë pako dhe shpenzimet e lidhura. shpenzime të tepërta dhënat i referohen kostos ju paguani kur kufi dhënat overschrijdt.Overmatige shpenzimet tuaja të dhënave mund të kandidojë si duhet në letër, dhe në fund të fundit mund të holla kosten.Vergelijk akuza të dhënave të tepërta dhe të përpiqen për të gjetur një plan me kosto të arsyeshme ose një abonim që ju paralajmërim i drejtë kur të afroheni me limitin tuaj.
 • Rrjet.
  Rrjetet e ndryshme kanë nivele të ndryshme mbulimi. Për sa i përket të dhënave ju mund të zgjidhni midis rrjetit 3G ose 4G Disa ofruesve kanë vetëm rrjete të caktuara, në mënyrë që kjo të ndikojë në zgjedhjen tuaj.Mban në mendje mbulimin që rrjeti juaj mund t’ju ofrojë në rajonin tuaj, ku punoni dhe ku po udhëtoni.
 • Cilësia e shërbimit.
  Secili ofrues ka nivele të ndryshme të cilësisë së shërbimeve. Disa kompani ajrore kanë një nivel më të lartë shërbimi ndaj klientit dhe shërbimeve të biznesit, prandaj është e rëndësishme të krahasoni këtë për të gjetur ofruesin që ju përshtatet më së miri.

Mirat dhe të këqijat e planeve telefonike të biznesit

përfitimet

 • Dizajnuar në mënyrë specifike për nevojat e biznesit. Abonimet e telefonit të biznesit janë projektuar posaçërisht për të përmbushur nevojat unike të përdoruesve të biznesit. Kompanitë e telefonisë kuptojnë se si e përdorni telefonin dhe i përshtatni planet sipas nevojave tuaja.
 • Mjaft zgjedhje.
  Jo të gjitha kompanitë janë të njëjta dhe jo të gjithë kanë të njëjtat nevoja. Ka shumë zgjedhje në dispozicion për t’ju ndihmuar të gjeni planin e duhur të telefonit të biznesit që i përshtatet situatës suaj të biznesit.
 • Vlera e shtuar. Abonimet e telefonit të biznesit zakonisht ofrojnë shumë vlerë të shtuar ose zbritje në fushën e thirrjeve telefonike, thirrjeve ndërkombëtare dhe mesazheve për përdoruesit e biznesit

kundër

 • Kosto. Ju mund të gjeni se planet me të dhëna të larta dhe limitet e telefonatave janë mjaft të shtrenjta dhe mund të jenë një barrë e rëndë financiare për ju dhe kompaninë tuaj.

Pikat e vëmendjes në lidhje me planet telefonike për kompanitë

Nëse jeni një udhëtar i biznesit, sigurohuni që të lexoni afatet dhe kushtet me roamingin ndërkombëtar dhe përdorimin e të dhënave jashtë vendit.

Përdorimi i telefonisë jashtë vendit mund të jetë i kufizuar dhe në disa raste mund të jetë shumë i shtrenjtë nëse nuk jeni të kujdesshëm.

Nëse keni nevojë të përdorni telefonin tuaj jashtë vendit për biznes, vini re se ju i kushtoni vëmendje kësaj dhe lexoni termat dhe kushtet.

Pyetje të shpeshta rreth abonimeve telefonike të biznesit

Cilat ofrues të ofrojnë abonime telefonike të biznesit?

Shumica e kompanive kryesore të telefonisë celulare ofrojnë abonime telefonike afariste.

Këto plane gjithashtu kanë tendencë të ndryshojnë në çmim dhe vlerë në varësi të përdorimit të telefonit tuaj.

 

ZGJIDHI BIZNESIN MË TË MIRË PËR TELEFONET MOBILE

Është pothuajse e pakonceptueshme të mendosh për një jetë moderne pa një telefon celular.

Telefon i pjesshëm, pjesërisht kompjuter, pjesë organizator, pjesërisht gjithçka – telefoni juaj është një ndihmë e nevojshme personale dhe një aset absolutisht thelbësor i biznesit.

Nëse klientët, furnizuesit dhe partnerët tuaj nuk mund t’ju arrijnë me zërin, tekstin ose postën elektronike, sepse nuk jeni në tavolinën tuaj, ju nuk jeni një lojtar serioz.

Pra, industria është në rritje, me ofruesit e lartë të telefonave celularë në Holandë, të cilët përpiqen të fitojnë biznesin tuaj si klient.

Produktet e tyre po bëhen më të mira, më të shpejta dhe më të lira çdo vit, ndërsa planet e shërbimit të tyre bëhen më të gjera dhe më të gjera.

Është një kohë e mirë për të marrë një marrëveshje të mirë në telefonat mobil për biznesin tuaj.

marrëveshjen e telefonisë celulare të biznesit

Zgjidhni marrëveshjen tuaj me telefonat mobil

Në parim, ka tre elemente që duhet të kujdesesh kur zgjedh një marrëveshje biznesi:

telefonat ,  rrjetet  dhe  sistemet operative  .

Zakonisht dy ose tre prej këtyre elementeve kombinohen në një ofertë të veçantë dhe ju nuk mund t’i ndryshoni ato (për shembull, ju nuk mund të gjeni një iPhone me një sistem operativ Android ose një BlackBerry që funksionon në iOS).

Normat e lëvizshme të biznesit tuaj gjithashtu përcaktojnë shpenzimet tuaja dhe ndoshta edhe celularin ose rrjetin që përdorni.

Marrëveshjet tipike të biznesit për telefonat celularë përfshijnë kontrata mujore me gjatësi të ndryshme, marrëveshje Pay-As-You-Go ose marrëveshje vetëm për SIM.

Krahasimi i ofertave është një hap i domosdoshëm për blerjen e shumicës së shërbimeve të biznesit, por kur bëhet fjalë për marrëveshjet e telefonisë celulare, kjo është praktikisht e gjithë loja me top.

Lista aktuale e biznesit celular ofron disa informacione themelore rreth ofruesve kryesorë të celularëve, rrjeteve dhe sistemeve operative në Holandë, si dhe informacion rreth normave.

Por është vetëm fillimi.

Për të zgjedhur marrëveshjen më të mirë për telefoninë celulare të biznesit për nevojat dhe kërkesat tuaja specifike, nuk ka zëvendësim për kuotat konkurruese dhe krahasimin e tyre pranë tyre.

Ju mund të filloni menjëherë me formularin në krye të kësaj faqeje; na tregoni se çfarë kërkoni dhe do të merrni kuotat falas nga jo më pak se katër furnizues të telefonisë celulare të biznesit brenda 48 orëve.

Por së pari, uluni dhe bëni një listë të karakteristikave dhe opsioneve që dëshironi të keni në telefonat celular të biznesit tuaj.

Duke përcaktuar nevojat tuaja paraprakisht, mund të kurseni kohë duke fshirë shpejt marrëveshjet që nuk dëshironi.

Kjo ju lejon të përqëndroheni vetëm në ofertat që ju interesojnë.

Krahasoni të gjitha planet e telefonit në internet

BlackBerry-toestel

 

Gjeni kontratën më të përshtatshme për të dhëna të besueshme dhe lidhje zanore me ndihmën e ndërtuesit tonë të kontratës online.

Ju mund të lidheni me një paketë që i plotëson kërkesat tuaja, nëse jeni një tregtar i vetëm ose ble qindra telefona për personelin e korporatës.

Zgjidhni nga një gamë e gjerë aparatësh në të gjitha sistemet operative të njohura, duke përfshirë Android, Apple dhe BlackBerry, për të mbajtur kontakt me zyrën në lëvizje.

Ne trajtojmë të gjitha rrjetet kryesore dhe të pavarura dhe përfshijmë pikat e nxehta pa Wi-Fi në të gjitha planet.

Udhëzues për zgjedhjen e paketës së duhur

Cila celularësh duhet të zgjedh?

Arritja e brigjeve të telefonit

 

Të gjithë celularët duhet të jenë në gjendje të lidhen me llogaritë e korporatës suaj të korporatave për të dërguar dhe marrë mesazhe dhe për të shfletuar uebin, qoftë përmes paketës së të dhënave ose nëpërmjet Wi-Fi hotspoteve.

Nëse keni nevojë për qasje në aplikacionet tuaja të pronarit, kërkoni udhëzime profesionale për shërbime të avancuara të integrimit.

Zakonisht kjo vjen poshtë për preferencën personale dhe disponueshmërinë.

Lexoni udhëzuesin tonë për të gjitha celularët në dispozicion, duke përfshirë telefonat BlackBerry të zhvilluara nga kompanitë dhe telefonat me çmime të fituara nga Nokia, Apple, HTC dhe Samsung në sisteme të ndryshme operative.

Cilat rrjete janë më të mirat?

Një sinjal i fortë dhe i besueshëm dhe aksesi i shpejtë janë jetike kur jeni në lëvizje.

Shumica e kompanive zgjedhin një rrjet në të cilin ata marrin katër ose pesë bar forca në kompaninë e tyre dhe në vendet ku ata vizitojnë më shpesh.

Shumica e investimeve në mbulimin e rrjetit zhvillohen në qytetet e mëdha në Holandë në vend të zonave rurale.

Mund të përjetoni thirrjet e marra dhe shkarkimet e ngadalta të të dhënave nëse jeni jashtë zonave kryesore të shërbimit.

Kontrolloni shpejtësinë dhe aksesin në faqet e internetit të pesë operatorëve kryesorë për të parë se cilat janë më të fortët në zonën tuaj.

Çmimi gjithashtu luan një rol të rëndësishëm në procesin e vendimmarrjes, edhe pse konkurrenca në treg ka parë nivele të çmimeve dhe të krahasueshme për shumicën e ofruesve.

Shumica e planeve ofrojnë aparate falas, me disa rrjete që ofrojnë tableta.

Shumica e rrjeteve gjithashtu ofrojnë paketa të bundled me qasje në Internet për broadband zyre.

Ne jemi platin dhe partnerët premium me të gjitha rrjetet që ju ofrojnë shërbimin më cilësor të klientit duke bërë biznes direkt.

Përdorni ndërtuesin tonë të marrëveshjes për të gjetur mundësi për zgjidhjen tuaj të përsosur.

Çfarë mund të kenë telefonat e mençur për kompaninë time?

Gjenerata e re e telefonave të mençur ka shumë funksione që janë ndërtuar tashmë në aparate.

Ju mund të përdorni funksionalitete shtesë nga App Store Apple, Google Play, Apps Samsung ose Windows për aparate të operuara nga Microsoft.

Këto mund t’ju ndihmojnë të menaxhoni kohën tuaj, deklaratat e deklaratave, fluturimet e librave dhe hotele ose të integrohen me programin tuaj të kontabilitetit.

Zakonisht këto telefona mund t’ju njoftojnë menjëherë për e-mail të ri, ashtu si tekstet hyrëse. Bashkëngjitjet si dokumentet, PDF-të dhe tabelat mund të lexohen dhe të përgjigjen pa pasur nevojë për softuer shtesë.

Ju merrni një sasi të madhe memorje dhe mundësi ruajtjeje.

Nëse këto janë të pamjaftueshme, mund të ruani të dhëna në mjedise të ndryshme të ruajtjes së jashtme të sigurt të reve.